авторы: Aigera21 (2 маусым, 12:06 жарияланды)
Test
8th-grade
1.Choose the correct verb. I …. my bed now.
a) is making b) make c) doing d) am making
2.Choose the correct form of the verb in passive voice. He (to give) a lot of money last month.
a) was given b) was gave c) was give d) was gived
3.Define the verb. My home work had not been done correctly.
a) present continuous passive b) past continuous passive c) past perfect passive d) past simple passive
4.Choose the correct degrees of adjectives. Kate’s marks are ….. than mine.
a) bad b) worse c) baddest d) the worst
5. Choose the correct form of the verb of the conditional sentences. Alma and Arman would ….. happy if you stayed with them at the weekend.
a) be b) has been c) had been d) was
6. Choose the correct form of the verb in passive voice. I (to promise) a new computer by my parents last week. a) were being promised b) has been promised c) was promised d) am promised
7. Choose the correct sentences in the reported speech. James said: “ I am very busy”
a) James said he is very busy b) James said he was very busy c) James said he would be very busy d) James said he had been busy
8.Choose the correct sentences in the reported speech. Jennifer:"Where do you play football?"
a) Jennifer wanted to know where I played football. b) Jennifer wanted to know where I had played football. c) Jennifer wanted to know where did I play football. d) Jennifer wanted to know if I played football
9. Choose the correct form of the verb of the conditional sentences. If I ___ at the airport so late, I would not have missed my flight. (to arrive)
a) didn't arrive b) hadn't arrived c) would not arrive d) will arrive
10. Choose the sentences with Present Indefinite Passive
a) what a wonderful child he is b) the weather was forecast on TV
c) what are you doing tonight? d) this pen is made of plastic
11. Choose the correct form of the verb of the conditional sentences.
If I …. a lot of time, I would travel around the world.
a) has b) would have c) will have d) had
12. Change the sentences into reported speech.Fred said: “It is stuffy here”
a) Fred said it was stuffy here b) Fred said it is stuffy here c) Fred said it is stuffy there
d) Fred said it was stuffy there
13. Choose the correct degrees of adjectives. The weather is hot in summer in our country. But in Africa the weather is ….. .
a) the more hot b) more hot c) hotter d) hot
14.Find the right answer to the question. What did you do five years ago?
a) I did traveled b) I traveled c) I travel d) he traveled e) she traveled
15. Make noun from “Dangerous”
a)Danger b) dangerless c) dangerly d) dangerously
16. Form adjective from “care” a) Careful b) careness c) carement d) carer
17. Antonym for the word “short” is ……
a) polite b) tall c) bright d) pretty
18. Find the general word. a) Teacher b) pupil c) classroom d) school
19. Match a suitable word: At the age of 5 children go to …. in England.
a) High school b) nursery school c) college d) primary school
20. Choose the correct form of the verb of the conditional sentences: If we had seen you, we _________ (to stop) a) Will stop b) would have stopped c) would stop d) stopped
21. Choose the correct pronoun. This is ... teacher. a) ours b) our c) those d) that
22. Look at...! She is a singer. A) hers b) her c) she d) him
23. Choose the correct tense. The sun _____ in the day time.
A) shine B) shone C) is shining D) shines
24. Choose the correct tense. When we finally entered she … the guitar.
a) was playing b) playing c) play d) were playing
25. A piece of furniture to wash up in is a…. .
a) sink b) table c) chair d) sofa

1-d, 2-a, 3-c, 4-b, 5-a, 6-c, 7-b, 8-a, 9-b, 10-d, 11-d, 12-d, 13-c, 14-b, 15-a, 16-a, 17-b, 18-d, 19-d, 20-b, 21-b, 22-b, 23-d, 24-a, 25-a

[/left][left]
  • 0
 қаралды: 64
 пікірлер: 0
Қонақтар,тобындағы қолданушылар пікірін білдіре алмайды.

Сайтқа кіру

Сауалнама

"НҰРЛЫ БІЛІМ" республикалық ұстаздардың сабақтар топтамасының жинағын журнал түрінде шығарған тиімді деп ойлайсыздар ма?

Күнтізбе

«    Ақпан 2017    »
ДсСсСрБсЖмСнЖс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 

Кім сайтта

Пікірлер

Copyright © Білімділер порталы & 2015

Жарнама